ACT 4 Kids groepstrainingen

ACT4Kids GROEPSTRAININGEN


"DURF TE LEVEN!"


Deze groepstraining is voor TIENERS van 12 - 16 jaar.


Het doel van deze groepstraining is om onze tieners vaardigheden aan te leren hoe ze kunnen omgaan met moeilijke situaties; hoe ze zichzelf kunnen zijn en kunnen leren om datgene te doen wat ze graag willen doen in hun leven. 


De training bestaat uit 8 groepsbijeenkomsten, waarbij in elke bijeenkomst geoefend wordt met verschillende metaforen en oefeningen uit het ACT 4 Kids model.

Voor de laatste bijeenkomst worden ook de ouders uitgenodigd. In de training komen alle ACT 4 Kids vaardigheden aan bod die kinderen kunnen inzetten om een leven te leiden:

- waarin ze weten wat ze diep in hun hart belangrijk vinden en hoe dat te bereiken

- waarin ze zich niet laten tegenhouden door, maar om kunnen gaan met moeilijke momenten, spannende situaties of verdrietige voorvallen

- waarin ze onbezorgd op kunnen gaan in het moment.


Praktisch:

Voordat de training start plannen we een intakegesprek waarin we kennismaken, verkennen wat de klachten zijn en waar we tijdens de training eventueel nog individuele aandacht aan kunnen besteden. We bespreken ook wat jullie verwachtingen zijn ten aanzien van de training en wat jullie hopen dat er verandert door de training. Ook ontvangen jullie een handout mbt de inhoud van de training. 


- 8 bijeenkomsten

- Iedere bijeenkomst duurt 2 uur

- Na iedere training krijgt de deelnemer ook oefeningen mee naar huis om thuis mee verder te oefenen. 

- Bij de laatste training zijn ook de ouders aanwezig. 


De training kost in totaal: € 365,-


Start bij voldoende aanmeldingen


Trainingsdagen: vrijdagmiddag 16.00 - 18.00 uur

Locatie:  Equiteam Ransdaal


*Deze training is zonder het paard*